Direktlänk till inlägg 16 december 2008

tisdag

Av Anna Eliasson - 16 december 2008 23:57

hej bloggen!

sry att jag inte har uppdaterat idag, men jag har helt enkelt inte hunnit. dagen började med en härlig sovmorgon till 10.40 sen hade vi inga lärare bara på engelskan , och där kollade vi på "skruva den som beckham" bra film!  4/5 tkr jag :)

efter det gick jag och ullis och åt pommes (igen!) haha. menmen, sen köpte jag lite plugggodis, det är ju sånt man måste få unna sig för att plugga bättre, eller hur?! ´konstigt nog pluggar jag aldrig bättre ändå. huxflux har jag ätit upp allt godis och inte pluggat ett skit. All uppmärksamhet läggs som på godiset haha. Jaja sen såklart kollade jag på one tree hill. det är såååå underbart!  börjar typ grina på varje avsnitt haha. sen är det alltid i tiden som jag brukar ta mig en eftermiddagslur, så jag somnade i ungefär en halvtimme tills mamma kom in och väckte mig och sa att det va middag, och gissa vilken mat?!  joo salt sill..hade lika gärna kunna sova vidare för det är ingeeeeeeeee gott. eller mindre gott iallfall , man ska ju vara tacksam för att man ens får mat ;) men snälla, heldre korv och makaroner !  sen blev det träning!  inte så värst kul..


 Imorgon har vi match också wish us luck!  mot lit tror jag det är.

Måste även hinna gå på stan och köpa julklappar ! har inte köpt en ända än. Men jag har verkligen inte haft tid! åh gud vad jag länktar till jul nu när jag tänker efter, hur mysigt är det inte när man vaknar på morgonen och man hör julmúsik , det luktar nybakta lussebullar, alla är glada, det är kalleanka på TV och alla är samlade, och maten! jag ska seriöst äta upp allting på hela bordet..

jaja nu måste jag sova, har RIÖ imorgon bitti, sen match så jag behöver min sömn för att orka med morgondagen. Vi hörs imorgon hoppas jag, iallfall här :)


BE STRONG /a.


hihi mitt fina julkort !


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Eliasson - 2 april 2009 17:14

Skön dag idag på skolan. Sedan stan med amanda mf, införskaffade mig ingenting speciellt, min budget vill inte det. blev iallfall lite trosor och sminksvampar. hehe! Hinner inte blogga så mycket nu, ska äta mammas världens godaste  wok och sen ska j...

Av Anna Eliasson - 29 mars 2009 22:39

myshelg har det varit för min del! i fredags blev det mys och musikdirekt med sara sara och linis. I lördags blev det detsamma + ida. Sen drig vi till viktors lokal med han bengt och Jonas. Blev övernattning och mys där. Idag (söndag) har jag varit ...

Av Anna Eliasson - 22 mars 2009 16:05

som ni kanske har märkt har jag tagit en lååååång bloggpause. Måste hitta mig själv för att kunna blogga och skriva om vättiga saker, därav uppehållet. Tappar jag alla läsare så får det bli så, men i en sånhär situation måste jag tänka på mig själv....

Av Anna Eliasson - 3 mars 2009 22:19

jag är coooooowl, oh du är en foooowl ! yeeey jag älskar simone och du är en fåne.   ja , så kan det ju låta när jag rimmar , simone heter jag för den delen anna bad mig att skriva ett litet inlägg för hon tycket att jag är den ballaste hon vet. ( n...

Av Anna Eliasson - 2 mars 2009 21:50

hej, sry för den dåliga uppdateringen! Men faktiskt så har jag en anledning denhär gången. Det är sportlov och jag kom hem från stugan nyss. Har varit där med familjen över helgen och myst! När jag kom hem fick jag träffa älsklings-simone som är he...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ annasflipp med Blogkeen
Följ annasflipp med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se