Direktlänk till inlägg 23 december 2008

heheh pinsamt

Av Anna Eliasson - 23 december 2008 01:04

hej alla älsklingar !

först måste jag be om usräkt för att jag inte har uppdaterat, det känns nästan lite pinsamt!

jag vet inte varför det inte har blivigt av, jag har nog inte haft så mycket att blogga om på senaste tiden.. visst har jag gjort rätt mycket men inte som intresserar er tror jag. Och då är det väl lika bra att inte skriva något inlägg och vänta tills det blir något intressant? eller.. Jaja dethär kanske inte heller var så roligt att läsa menmen haha. Dom senaste dagarna har jag gjort rätt mycket, men det har ändå inte varit stressigt utan mest mysigt faktiskt. ungefär såhär har mina dagar kortfattat sett ut under lovet :


torsdag : avslutning, fest på kvällen men en massa härligt folk! sen sov ida hos mig.

fredag : ida och jag lullade lite på stan, sen träffade jag simone och vi gick på herrmatchen tillsammans

lördag : spelade match i bräcke (vinst) sen träffade jag Emil på kvällen.

söndag : åkte jag till mormor och släkten för att byta julklappar och äta skinkstut osv, mys!


och idag har jag tagit mig en rejäl sovmorgon till 12 , sedag gick jag på stan med elin ulrika sofia tove och maria. Köpte julklapp till min lillebror sen gick vi på pause och drack varm choklad! Efter det trippade jag isabella och ulrika iväg till sporthallen och sköt lite. Fast vi kollade till mestadels på innybandy faktiskt haha. sen gick jag och Isabella hem till mig och gjorde natchos, MUMS!  nu ligger jag här och funderar på att lägga mig , klockan är nu 01.11 och det är ju faktiskt en dag imorgon också! om ni blir förvirrad över varför det är den 23/12 som dehär inlägget är skrivet är det för att klockan är efter tolv när jag skriver det!

nu ska jag släcka ner och krypa ner i duntäcket godnatt och ha det bra så ses vi förhoppningsvis imorgon.


BE STRONG /a.


några intervjuer tack vare min stora blogg, hehe

 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

23 december 2008 11:19

Haha du är ju för rolig du anna hjärtat:)

http://sofiablidberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Eliasson - 2 april 2009 17:14

Skön dag idag på skolan. Sedan stan med amanda mf, införskaffade mig ingenting speciellt, min budget vill inte det. blev iallfall lite trosor och sminksvampar. hehe! Hinner inte blogga så mycket nu, ska äta mammas världens godaste  wok och sen ska j...

Av Anna Eliasson - 29 mars 2009 22:39

myshelg har det varit för min del! i fredags blev det mys och musikdirekt med sara sara och linis. I lördags blev det detsamma + ida. Sen drig vi till viktors lokal med han bengt och Jonas. Blev övernattning och mys där. Idag (söndag) har jag varit ...

Av Anna Eliasson - 22 mars 2009 16:05

som ni kanske har märkt har jag tagit en lååååång bloggpause. Måste hitta mig själv för att kunna blogga och skriva om vättiga saker, därav uppehållet. Tappar jag alla läsare så får det bli så, men i en sånhär situation måste jag tänka på mig själv....

Av Anna Eliasson - 3 mars 2009 22:19

jag är coooooowl, oh du är en foooowl ! yeeey jag älskar simone och du är en fåne.   ja , så kan det ju låta när jag rimmar , simone heter jag för den delen anna bad mig att skriva ett litet inlägg för hon tycket att jag är den ballaste hon vet. ( n...

Av Anna Eliasson - 2 mars 2009 21:50

hej, sry för den dåliga uppdateringen! Men faktiskt så har jag en anledning denhär gången. Det är sportlov och jag kom hem från stugan nyss. Har varit där med familjen över helgen och myst! När jag kom hem fick jag träffa älsklings-simone som är he...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ annasflipp med Blogkeen
Följ annasflipp med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se