Direktlänk till inlägg 23 december 2008

dan före dopparedan!

Av Anna Eliasson - 23 december 2008 23:35

hello sunshine kul att du tittade in!

tänk att det är dagen före dopparedagen idag! Är det inte helt otroligt vad tiden går snabbt? Det känns som att jag började gymnasiet igår, men nejnej. Nu har jag redan gått en termin och trivs jättebra! det känns så bra.

 Idag har jag (som vanligt nu på lovet) tagit mig en reäääääääääl sovmorgon, till ungefär 12. Jag har verkligen vänt på dygnet ska jag säga er!! men vadå, det mesta händer ju på kvällarna, det händer ju ingenting på morgonen så då är det ju lika bra att sova tycker jag! :) jaaaja, jag vaknade iallfall av att elin smsade och frågade om jag ville följa med på stan, och visst gjorde jag det.. så vi gick och strosade runt lite. Sen gick jag hem och klädde granen och bakade knäck med min familj, granen blev sååååååååå fin! iallfall enligt mig själv. Lite crazy, och sånt gillar ju jag hehe. Sen tog vi oss en promenad till farmor och farfar och åt julmat och bytte julklappar! Undrar vad jag får.. humm, säkert något porslin!  det får jag alltid av farmor och farfar haha. Inte för att jag inte uppskattar det eller något, för dom är hur gulliga som helst! men haha.. presentkort eller ngt annat skulle ju inte heller sitta fel.


Jag måste bara berätta en rolig grej som jag kom på nu när jag pratade om farmor och farfar, dom är ju bara för gó ! Idag när vi satt och åt så hade farfar köpt en present till farmor för att hon hade nämligen fått mandeln i gröten (fråga mig inte varför dom delar ut presenter till den som får mandeln, haha för det vet jag inte själv) och när hon öppnade var det en engångskamera, haha och farmor har precis fått en digitalcamera som hon tar bilder med hela tiden. osså farmor ba:

- men hubbe, har du köpt denhär?

-jaaa..... hehe , det verkar då såå..

haha jag skulle ha filmat för min farfar slår verkligen alla. jag kan inte ens härma honom här i bloggen, man måste se honom för att förstå. Han är helt klart en egen hög person !


jaja nu ska jag inte skriva mer, jag vill juinte att ni ska tycka att det blir jobbigt att läsa heller!  JOMEN JUST, en sak till! svara på min omröstning är ni världens gulligaste, för hittills är det bara en som har svarat haha.

 ha världens bästa julafton imorgon , Jag kommer nog hinna uppdatera imorgon också, men om jag inte hinner det så får ni ha det bäst och mysigast och ta hand om varandra!


BE STRONG /a.


godjul till er alla från lilla mig bakom webben , hihi 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Eliasson - 2 april 2009 17:14

Skön dag idag på skolan. Sedan stan med amanda mf, införskaffade mig ingenting speciellt, min budget vill inte det. blev iallfall lite trosor och sminksvampar. hehe! Hinner inte blogga så mycket nu, ska äta mammas världens godaste  wok och sen ska j...

Av Anna Eliasson - 29 mars 2009 22:39

myshelg har det varit för min del! i fredags blev det mys och musikdirekt med sara sara och linis. I lördags blev det detsamma + ida. Sen drig vi till viktors lokal med han bengt och Jonas. Blev övernattning och mys där. Idag (söndag) har jag varit ...

Av Anna Eliasson - 22 mars 2009 16:05

som ni kanske har märkt har jag tagit en lååååång bloggpause. Måste hitta mig själv för att kunna blogga och skriva om vättiga saker, därav uppehållet. Tappar jag alla läsare så får det bli så, men i en sånhär situation måste jag tänka på mig själv....

Av Anna Eliasson - 3 mars 2009 22:19

jag är coooooowl, oh du är en foooowl ! yeeey jag älskar simone och du är en fåne.   ja , så kan det ju låta när jag rimmar , simone heter jag för den delen anna bad mig att skriva ett litet inlägg för hon tycket att jag är den ballaste hon vet. ( n...

Av Anna Eliasson - 2 mars 2009 21:50

hej, sry för den dåliga uppdateringen! Men faktiskt så har jag en anledning denhär gången. Det är sportlov och jag kom hem från stugan nyss. Har varit där med familjen över helgen och myst! När jag kom hem fick jag träffa älsklings-simone som är he...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ annasflipp med Blogkeen
Följ annasflipp med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se