Direktlänk till inlägg 24 december 2008

julafton

Av Anna Eliasson - 24 december 2008 14:40

god jul allesammans :)!

hoppas ni får världens bästa dag. För det ska iallfall jag ha. hehe

Vaknade vid 12, sen hoppade jag in i duschen och klädde upp mig lite. Lite fin måste man ju vara på jul! Sen åt vi julfrukost, hur mysigt som helst!

julskina med jonnys senap, MUMS! Det blir inte så långt inlägg nu eftersom att det är kalle anka om en tio minuter!!! wiiiiho, julens höjdpunkt (efter maten såklart)  även fast man har sett det 16 gånger så är det fortfarande lika roligt. Det är nog mer sällskapet och att allt är så mysigt. Pappa står i köket och donar med maten, samtidigt som alla nära och kära sitter fastklistrad framför TV-n , julgranen lyser och alla paket ligger under. Godisbordet är proppat med chokladaskar, knäck, nötter och clementiner. Är inte det äkta jul så säg? 


Men sen finns det ju faktiskt dom som är helt ensam på jul. Egentligen skulle jag bara vilja ta hem alla till mig och dela med mig av det jag varje jul får uppleva. Men det skulle nog inte gå.. Men jag vill iallfall skänka en tanke till dom och säga att jag tänker på er ! En bra sak är att kyrkan är öppen för alla som är ensam och för alla i princip, så dit kan man gå ! gratis julmat och det är säkert supermysigt där också!  nej nu börjar kalle och jag ska sätta mig i soffan med alla andra. Men ni får ha en toppen jul så ses vi senare!


BE STRONG /a.


dethär var den närmsta julbilden jag hade.. haha

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Eliasson - 2 april 2009 17:14

Skön dag idag på skolan. Sedan stan med amanda mf, införskaffade mig ingenting speciellt, min budget vill inte det. blev iallfall lite trosor och sminksvampar. hehe! Hinner inte blogga så mycket nu, ska äta mammas världens godaste  wok och sen ska j...

Av Anna Eliasson - 29 mars 2009 22:39

myshelg har det varit för min del! i fredags blev det mys och musikdirekt med sara sara och linis. I lördags blev det detsamma + ida. Sen drig vi till viktors lokal med han bengt och Jonas. Blev övernattning och mys där. Idag (söndag) har jag varit ...

Av Anna Eliasson - 22 mars 2009 16:05

som ni kanske har märkt har jag tagit en lååååång bloggpause. Måste hitta mig själv för att kunna blogga och skriva om vättiga saker, därav uppehållet. Tappar jag alla läsare så får det bli så, men i en sånhär situation måste jag tänka på mig själv....

Av Anna Eliasson - 3 mars 2009 22:19

jag är coooooowl, oh du är en foooowl ! yeeey jag älskar simone och du är en fåne.   ja , så kan det ju låta när jag rimmar , simone heter jag för den delen anna bad mig att skriva ett litet inlägg för hon tycket att jag är den ballaste hon vet. ( n...

Av Anna Eliasson - 2 mars 2009 21:50

hej, sry för den dåliga uppdateringen! Men faktiskt så har jag en anledning denhär gången. Det är sportlov och jag kom hem från stugan nyss. Har varit där med familjen över helgen och myst! När jag kom hem fick jag träffa älsklings-simone som är he...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ annasflipp med Blogkeen
Följ annasflipp med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se