Direktlänk till inlägg 27 december 2008

lördag

Av Anna Eliasson - 27 december 2008 17:21

hej som vanligt har jag varit kass på att uppdatera!

jag har fortfarande ingen bra ursäkt, men ni får nog vänja er med det.. Är nog inte en sån person som kommer uppdatera tjugo gånger per dag. Men när jag väl uppdaterar är väl dethär den mest rofyllda bloggen va? ;) nerå.


Idag vaknade jag vid halv tre. haha snacka om att sova bort hela dagen.. Men jag kom inte i säng försnt typ fyra i natt. Gårdagskvällen spenderades med Simone, Isabella, Ulrika och Elin. Vi gick på en fest, sen hände det lite annat tråkigt som vi inte behöver gå längre in på.. Sånt som händer kanske vissa tkr. Men det är lite tråkigt faktiskt!  Jag och simone gick iallfall till sub sen kom det några andra flickor och satte sig med oss. Efter sub tog vi oss en sväng till sibylla och köpte strips , haha!  Sen bestämmde jag och simone oss för att gå hem till var och en och spela sanning eller konsekvens på datan. Vilket gick sådär! när klockan började närma sig fyra kröp jag ner i kojsen. Det va ungefär min gårdags kväll, se den som ni vill!


idag har jag inte gjort någonting typ. Vaknade med huvudvärk trotts en nykter gårdag. Så jag låg i sängen ett bra tag innan jag kännde någon lust att ta tag i livet, då klev jag upp och satte mig och skrev på min NK. Som jag inte kan skicka in till min lärare för min data dampar. Nån som kan förklara för mig vad produktnyckeln är? jaja, efter lite plugg gjorde jag mig två majskolvar MUMS vad gott det är! med smör och salt på, det är grejer det!  sen tog jag hissen ner och hämtade min resväska och nu tänkte jag ta mig en dusch sen börja packa lite smått, för imorgon 13.25 går tåget för mig och bella till s-vall och till alleballe, Hur kul kommer inte vi ha då? wiiiiho!

så nu måste jag faktiskt röra lite på dö fläsket och gå upp ur sängen! fast jag egentligen bara vill ligga kvar här med laptopen i knäna. Jag ska inte säga att jag kommer uppdatera senare ikväll, se det som ett litet bonus om jag gör det! :)


BE STRONG /a.


Nu när julen är över vill jag ha sommar , skönt att slippa ha så mycket kläder!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Eliasson - 2 april 2009 17:14

Skön dag idag på skolan. Sedan stan med amanda mf, införskaffade mig ingenting speciellt, min budget vill inte det. blev iallfall lite trosor och sminksvampar. hehe! Hinner inte blogga så mycket nu, ska äta mammas världens godaste  wok och sen ska j...

Av Anna Eliasson - 29 mars 2009 22:39

myshelg har det varit för min del! i fredags blev det mys och musikdirekt med sara sara och linis. I lördags blev det detsamma + ida. Sen drig vi till viktors lokal med han bengt och Jonas. Blev övernattning och mys där. Idag (söndag) har jag varit ...

Av Anna Eliasson - 22 mars 2009 16:05

som ni kanske har märkt har jag tagit en lååååång bloggpause. Måste hitta mig själv för att kunna blogga och skriva om vättiga saker, därav uppehållet. Tappar jag alla läsare så får det bli så, men i en sånhär situation måste jag tänka på mig själv....

Av Anna Eliasson - 3 mars 2009 22:19

jag är coooooowl, oh du är en foooowl ! yeeey jag älskar simone och du är en fåne.   ja , så kan det ju låta när jag rimmar , simone heter jag för den delen anna bad mig att skriva ett litet inlägg för hon tycket att jag är den ballaste hon vet. ( n...

Av Anna Eliasson - 2 mars 2009 21:50

hej, sry för den dåliga uppdateringen! Men faktiskt så har jag en anledning denhär gången. Det är sportlov och jag kom hem från stugan nyss. Har varit där med familjen över helgen och myst! När jag kom hem fick jag träffa älsklings-simone som är he...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ annasflipp med Blogkeen
Följ annasflipp med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se