Alla inlägg under december 2008

Av Anna Eliasson - 15 december 2008 22:42

tjennaaaa! hoppas ni mår bra, det gör ialllfall jag. Finns det något skönare än att ligga i soffan och slappa efter en hård träning, det tycker iallafall inte jag!  Plus att det är prison break nu, me like!

två timmars träning idag , halva träningen gick åt hellskotta.. Men sen blev det lite bättre hihi :) plus att jag såg ett mail nu att vi inte har någon naturkunskap det betyder sovmorgon till tjugo i elva ! hääääärligt.

jaja nu börjar prison break igen. hör lite senare då gott folk!


BE STRONG /a.


bild på dom flesta i laaaaaaaaaaget.

ANNONS
Av Anna Eliasson - 15 december 2008 13:06

hej bloggen.

Tänkte uppdatera lite granna nu på eftermiddagen eller morgonkvisten för vissa hehe. Dagen på skolan har varit rätt lugn, hade matteprov imorse gick nog ganska bra tror jag. Sen efter det kikade vi på en film, Om hur kläderna görs. Nästan hälften av kläderna som vi har på oss kommer farktiskt från barnarbete (!!)

är detta okej?  NEJ! kanske skriver mer om det sen. Nu har vi samhällskunskap A. Men jag har egentligen slutat, vi slutar efter vi har gjort klart frågorna wiiho :D Nu ska jag och ulrika på sibylla och äta pommes. Efter det måste jag nog hem och plugga naturkunskap B, det gäller att bita ihop nu och ge gärnet dom sista tre dagarna för sen är har vi ju tre underbara veckor att se fram emot !  ikväll ska jag  baketträning, får se om jag hinner uppdatera lite senare ikväll :) det hinner jag nog!


BE STRONG/ a.


jag och ullis på toan!

ANNONS
Av Anna Eliasson - 14 december 2008 18:45jag sitter och kollar runt lite på lite olika bloggar, jag hittade en blogg som verkligen fick mig att inse hur dagens samhälle ser ut! Det var en tjej som hade bloggen, i min ålder, bloggen var inte som en blogg utan mer som en dagbok över hennes matvanor.  Det var en radda över vad hon ätit under dagarna ungefär såhär såg det ut :

frukost : ingenting

lunch: ingenting

middag: två pannkakor

 övrigt: två pepparkakor, choklad, julmust och en påse popcorn.
dagens träning : joggning/promenad 45 min.


nedanför det var det en kolumb med punkter på hur länge man var tvungen att gå om hon åt tex blåbärspaj crosiant osv.


ungefär så stod det dag för dag, och jag fattar inte, är det någon som kan förklara för mig varför det är allt fler och fler tjejer som utsätter sig för sånthär? för hon är knappast den ända.. Att inte äta något under hela dagen och senare på kvällen smälla i sig saker som helt klart är gott, men kroppen klarar inte av det. För att orka med att träna måste kroppen få i sig energi och riktig mat, sen kan man ju äta choklad och sånt nångång ibland också, men man kan inte ta bort maten börja motionera och tro att man ska gå ner i vikt. För då kommer kroppen tillslut inte orka med och kommer börja 'äta upp' musklerna när det inte finns någon annan energikälla för kroppen att hämta. Kroppen börjar då ätas inifrån, hur hemskt det än låter! och då kommer man ju inte orka så mycket i livet, eller vad säger ni?


och sen pratas det så mycket om vikt, att det viktigaste är att tappa massa kilon och blablabla, så har jag själv resonerat i flera år men nu tycker att det bästa är att inte tänka så mycket på vikten. Tänk istället på hur du mår som person! För det speglar oftast bilden på dina matvanor, äter du bra mat och motionerar håller du oftast bra vikt och mår även bra! Då behöver man inte tänka på hur många kilon man ska tappa.. Ta det som det kommer istället och se det som en kul grej att röra på sig.


 Det var bara några åsikter ifrån mig, var tvungen att skriva av mig när jag läste hennes blogg. Tycker själv att det är synd att det är så många tjejer som tänker på sin vikt hela tiden och sätter den framför sin egen hälsa.. och jag ska inte sticka under stolen med att jag inte  gör det,  för jag är också en tjej som dom flesta 16-åringarna som tänker på det. Men det är faktiskt inte det viktigaste i världen och man lever ju bara en gång, så varför inte se till att lägga den dyrbara tiden på något annat och gör det man verkligen vill och brinner för!


Varför jag tar upp dethär är nog därför jag själv ska försöka inse hur viktigt det är att kroppen ska må bra, men att det även finns andra saker att ägna sig åt än att försöka gå ner i vikt och bli någon annan människa som dom andra ska tycka om..

Var dig själv helt enkelt, sen om du är känner att du mår dåligt pga dåliga matvanor etc  är det klart att du ska för din egen skull ändra dina matvanor.BE STRONG/ a

Av Anna Eliasson - 14 december 2008 17:30hej alla sköna personer!

mitt första inlägg nu, känns redan som att jag börjar hitta hem. Det jag ska skriva om i min blogg är väl allt mellan himel och jord. Allt från mitt liv, vad jag har på mig, vad jag gör tycker och tänker. hoppas ni kommer gillare, jag tror inte att jag kommer få en blogg karriär som bloggprinsessorna blondinbella, stina-lee och kenza utan skriver mer för att det är kul, haha.


 Jag skaffade bara blogg så jag har nånstanns att skriva av mig lite. jag älskar och skriva och har alltid så mycket i tankarna så då är dethär nog ett prima sätt !  men jag ska inte skriva en massa trams och tråkigheter, för det vet jag själv att det inte är så kul att läsa om. Jag hoppas även att min layout på bloggen kommer utvecklats lite , för just nu ser det ganska tråkigt ut. Men ha bara tålamod och fortsätt läs så kommer dethär bli prima tror jag!


 Nu ska jag fortsätta kolla på svenska hjältar. Är det inte underbart?!  jag blir verkligen helt rörd. dom är så fruktansvärt beundransvärda ! jag fick gåshud (eller tuppskinn som vissa säger) när jag dom visade en kille som hade räddat en tjej som blev misshandlad, jag beundrar alla personer som vågar göra dessa saker och önskar själv att jag vågar göra något sådant om jag ställdes inför en sådan situation. Ikväll kl 20.00 på tv3 är det svenska hjältar-galan 2008. Missa inte det, för det kommer defenitivt inte jag göra!


ha en supermysig 3:e advent


dagens låt Eagle Eye Cherry - Save Tonight


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ annasflipp med Blogkeen
Följ annasflipp med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se