Direktlänk till inlägg 4 januari 2009

Rubrik saknas

Av Anna Eliasson - 4 januari 2009 19:20

Victoria's secret fachion show

så berdårande underkläder! kanske inte underkläder man går med på vardagar, men vad gör det? dom är ju underbara att kolla på. Och dem som deltar är också helt underbart roliga att kolla på. så glada, fina och alla ger verkligen hundra procent uppe på catwalken!

  Alla tummar upp!


2009

Hur bra känns det inte med ett nytt år? Tänk, nu kan man verkligen börja om på nytt och lägga hela det gamla året bakom sig, det låter hur skönt som helst tycker jag! Och jag mår toppen, det känns verkligen som att det här är mitt år, Jag har slutat spela basket och känner mig som den friaste kvinnan i världen, jag har ett helt år framför mig att hinna med en massa kul och bara leva livet!


Mellandags rean på Gina tricot

Det är nog den enda affären där jag har hittat något. Har ni sett H&Ms mellandags rea? inte så mycket att hänga i julgranen om ni frågar mig. Jag har inte hittat någonting alls där.. Jo just en jacka igår ! men resten av det jag har shoppat har nog kommit ifrån Gina.. så ett stort plus till Gina för den bra rean!


Jeans leggins

behöver jag ens säga något mer än det? Det är nog den bästa uppfinningen efter sängen! Jag kommer aldrig vilja ha på mig jeans igen , hehe. Hur sköna som helst och det ser ju verkligen ut som jeans också. Jag införskaffade mig två nya när jag var i s-vall. Tror nästan att jag ska införskaffa mig flera par.. Känns som det är de enda jag kommer använda hädan efter.


christina aguileras parfym

fick den i julklapp och nu är jag helt besatt. Luktar helt fruktansvärt gott! jag kan inte säga mer än att ni borde införskaffa er den.. eller förresten gör inte det, så får jag lukta gott själv hehe.


White now

Tandkrämen som påstås ge vitare tänder redan efter första borstningen. Som faktiskt fungerar! jag köpte den igår och är possitivt överraskad att man faktiskt fick vitare tänder, verkligen en tandkräm att rekomendera för 32 kr på hemköp ! (finns nog på dom flesta matbutikerna)


BE STRONG /a. 
ANNONS
 
alleballe

alleballe

4 januari 2009 19:58

haha! white now, bäst då!

http://fashionisdead.blogg.se

 
fiaproppen

fiaproppen

13 januari 2009 20:02

detsamma annahjärtat:)

http://sofiablidberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Eliasson - 2 april 2009 17:14

Skön dag idag på skolan. Sedan stan med amanda mf, införskaffade mig ingenting speciellt, min budget vill inte det. blev iallfall lite trosor och sminksvampar. hehe! Hinner inte blogga så mycket nu, ska äta mammas världens godaste  wok och sen ska j...

Av Anna Eliasson - 29 mars 2009 22:39

myshelg har det varit för min del! i fredags blev det mys och musikdirekt med sara sara och linis. I lördags blev det detsamma + ida. Sen drig vi till viktors lokal med han bengt och Jonas. Blev övernattning och mys där. Idag (söndag) har jag varit ...

Av Anna Eliasson - 22 mars 2009 16:05

som ni kanske har märkt har jag tagit en lååååång bloggpause. Måste hitta mig själv för att kunna blogga och skriva om vättiga saker, därav uppehållet. Tappar jag alla läsare så får det bli så, men i en sånhär situation måste jag tänka på mig själv....

Av Anna Eliasson - 3 mars 2009 22:19

jag är coooooowl, oh du är en foooowl ! yeeey jag älskar simone och du är en fåne.   ja , så kan det ju låta när jag rimmar , simone heter jag för den delen anna bad mig att skriva ett litet inlägg för hon tycket att jag är den ballaste hon vet. ( n...

Av Anna Eliasson - 2 mars 2009 21:50

hej, sry för den dåliga uppdateringen! Men faktiskt så har jag en anledning denhär gången. Det är sportlov och jag kom hem från stugan nyss. Har varit där med familjen över helgen och myst! När jag kom hem fick jag träffa älsklings-simone som är he...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ annasflipp med Blogkeen
Följ annasflipp med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se