Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

jag lever!

Av Anna Eliasson - 16 januari 2009 00:25

nu är klockan 00.29 och jag ska sova, tänkte bara skriva att jag lever!

har varit lite mycket nu på slutet så jag har inte haft energi att ta tag i bloggen. Ska försöka skärpa mig! Det är roligt när man väl kommer igång med inlägget, men innan man vet vad man ska skriva känns det mest jobbigt. (men nu är det kul! hehe). Nu ska ni få veta vad jag har gjort idag, vare sig ni vill eller inte. Om ni inte vill så kan ni ju sluta läsa NU.Haha jag visste att ni inte skulle sluta läsa :) ni är trogna läsare ni mina vänner.

jaja iallfall idag har det varit som alla andra dagar, fast rätt bra dag.

Skolan va hur lugn som helst. Jobbade klart med glonbaliserings temaarbetet på förmiddagen, sen på eftermiddagen hade vi NK. Efter det gick jag och sara till fristilen och tränade, hur härligt som helst! Har inte tränat sen jag la av med basketen, NEJMEN just! det har jag ju inte berättat för er ! Jag har ju slutat basket!!!kan ni tänka er? Jag anna elina eliasson som har spelat basket i 7 år har lagt av.. Varför kan man fråga sig. Och tyvärr har jag inget vettigt svar, mer än att jag lessnade.. Det tog upp för mycket tid av mitt liv helt enkelt. Varför ska man lägga ner tid på sånt man inte tycker är roligt? Man lever ju faktiskt bara en gång, tänk på det! gör saker ni tycker är roliga. Sen är ju inte allt i livet roligt, men en sån sak ska man ju ändå göra för nöjes skull! eller? jaja efter 40 min träning gick jag hem åt middag duschade, och sen har jag fixat dricka tills imorgon, då ska jag julia anja hanna och ida till böle på fest. Det blir ju spännande ;) vad händer för er i helgen? något kul hoppas jag allt =) åh, jag ligger i sängen nu och känner mig så stel, skulle  verkligen behöva massage! Min mamma har bokat tid för helkroppsmassage åt mig om två veckor, hur underbart ska inte det bli då?! snäll min mammi är , och pappa såklart :) Men jag skulle vilja ha massagen nununu!


jaja nu ska jag sova, men nu vet ni ju iallafall att jag lever.

BE STRONG /a.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Eliasson - 2 april 2009 17:14

Skön dag idag på skolan. Sedan stan med amanda mf, införskaffade mig ingenting speciellt, min budget vill inte det. blev iallfall lite trosor och sminksvampar. hehe! Hinner inte blogga så mycket nu, ska äta mammas världens godaste  wok och sen ska j...

Av Anna Eliasson - 29 mars 2009 22:39

myshelg har det varit för min del! i fredags blev det mys och musikdirekt med sara sara och linis. I lördags blev det detsamma + ida. Sen drig vi till viktors lokal med han bengt och Jonas. Blev övernattning och mys där. Idag (söndag) har jag varit ...

Av Anna Eliasson - 22 mars 2009 16:05

som ni kanske har märkt har jag tagit en lååååång bloggpause. Måste hitta mig själv för att kunna blogga och skriva om vättiga saker, därav uppehållet. Tappar jag alla läsare så får det bli så, men i en sånhär situation måste jag tänka på mig själv....

Av Anna Eliasson - 3 mars 2009 22:19

jag är coooooowl, oh du är en foooowl ! yeeey jag älskar simone och du är en fåne.   ja , så kan det ju låta när jag rimmar , simone heter jag för den delen anna bad mig att skriva ett litet inlägg för hon tycket att jag är den ballaste hon vet. ( n...

Av Anna Eliasson - 2 mars 2009 21:50

hej, sry för den dåliga uppdateringen! Men faktiskt så har jag en anledning denhär gången. Det är sportlov och jag kom hem från stugan nyss. Har varit där med familjen över helgen och myst! När jag kom hem fick jag träffa älsklings-simone som är he...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ annasflipp med Blogkeen
Följ annasflipp med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se