Direktlänk till inlägg 11 februari 2009

ännu en sjuk dag

Av Anna Eliasson - 11 februari 2009 14:58

hej sjuklingar där ! och alla andra. Nu ligger jag fortfarande i sängen och lyssnar på frizoooooooooooooon HAHA! äkta musik jao. För några dagar sen hörde jag en tjej som rappade, för första gången i mitt liv, och förhoppningsvis sista. Alltså jag har inga fördommar eller något, det finns säkert tjejer som kan rappa. Men det är verkligen inte min musiksmak, inte ens när killar rappar.. Speciellt inte nu för tiden, alla rappar ju! verkligen alla. Så jag börjar bli ganska less på den svenska raaaaaaaappen. Speciellt när det är pojkar tolv som testar på livets farligheter, osså börjar dom rappa och tror att dom är nya eminem.. FINE för mig, det kan dom väl få göra. Men dom behöver väl inte gå runt och tro att dom är något !?Det var som förrförra helgen när jag och britta skulle på fest, då stötte vi på några som var i 12 år åldern ( min lillebrors kompisar och han är 96-a) Dom började iallfall skrika åt oss ba :


- ÖL ÖL ÖL ÖL ÖL !!!!

men vi svarade inte, kände att vi inte ens orkade bry oss. Men dom fortsatte

- ÖL ÖL ÖL , ska ni på fest eller? får man hänga på eller? vi är ju fan diddes kompisar!!!!


typ såååå, alltså vafan?! vilka tror dom att dom är egentligen. Nu bytte jag samtalsämne från svensk rapp till småpojkar. Men man kan ju faktiskt dra parareller. Men seriöst, höll ni på sådär när ni gick i 6-an eller? det gjorde inte jag iallfall. Jag va ju typ rädd för dom som gick i 9-an till och med!  En sak till var att dom stod och rökte?! hahah åh jag sitter och småskrattar lite med mig själv nu när jag skriver dethär. För det känns så himla patetiskt.


Nu har jag ätit frukost vilket bestod av kladdkaka och pommesfrites ! Mumma, hehe! Man får vara onyttig när man är sjuk.. Sen ligger jag och kollar på step up the streets, men jag pausade lite för att skriva ett inlägg. har sett filmen föreut och den är bra, dock inte lika bra som ettan. Men ni kan ju kika på trailern här nere. Halv 5 ska Ida följa med mig på affären, så jag får köpa nå gott och sen ska jag väl hem och kolla på mer film. Men imorgon ska jag nog på skolan, ganska lugn dag imorgon. Tror jag!


                                      be strong så länge!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Eliasson - 2 april 2009 17:14

Skön dag idag på skolan. Sedan stan med amanda mf, införskaffade mig ingenting speciellt, min budget vill inte det. blev iallfall lite trosor och sminksvampar. hehe! Hinner inte blogga så mycket nu, ska äta mammas världens godaste  wok och sen ska j...

Av Anna Eliasson - 29 mars 2009 22:39

myshelg har det varit för min del! i fredags blev det mys och musikdirekt med sara sara och linis. I lördags blev det detsamma + ida. Sen drig vi till viktors lokal med han bengt och Jonas. Blev övernattning och mys där. Idag (söndag) har jag varit ...

Av Anna Eliasson - 22 mars 2009 16:05

som ni kanske har märkt har jag tagit en lååååång bloggpause. Måste hitta mig själv för att kunna blogga och skriva om vättiga saker, därav uppehållet. Tappar jag alla läsare så får det bli så, men i en sånhär situation måste jag tänka på mig själv....

Av Anna Eliasson - 3 mars 2009 22:19

jag är coooooowl, oh du är en foooowl ! yeeey jag älskar simone och du är en fåne.   ja , så kan det ju låta när jag rimmar , simone heter jag för den delen anna bad mig att skriva ett litet inlägg för hon tycket att jag är den ballaste hon vet. ( n...

Av Anna Eliasson - 2 mars 2009 21:50

hej, sry för den dåliga uppdateringen! Men faktiskt så har jag en anledning denhär gången. Det är sportlov och jag kom hem från stugan nyss. Har varit där med familjen över helgen och myst! När jag kom hem fick jag träffa älsklings-simone som är he...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ annasflipp med Blogkeen
Följ annasflipp med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se