Alla inlägg under februari 2009

Av Anna Eliasson - 19 februari 2009 20:27

amen tjena bloggen!

kom hem för några timmar sen från frisören och solariumet. Blev inte så nöjd med färgen, syns inte på bilden men jag får inte in bilderna från kameran. Ska jobba på saken, det blev typ gult :( men jag tror det blir bättre!  Ida följde med mig till frissan sen bjöd mamma oss på solarium, jag brände mig typ (..)

Inte min toppendag kanske!  Ha-ha, igår betalade (!!!) jag 10 kr till kissie för att jag skulle få synas i hennes blogg i 10 minuter, Hon skrev : Garanterat 100 läsare, men tro på fan att hon ljög?! jag fick 49 läsare den dagen, nog för att det var mer än vad jag brukar ha (hehe) men det va ju mindre än hälften av vad hon GARANTERADE mig, vad säger ni ska jag stämma henne och tvinga henne att ge tillbaks tian? nåja, vi får se.. KANSKE bjuder jag på den, men bara KANSKE!


Nu ska jag gå och koka mig en kopp te, (det är reklam på du är vad du äter) så jag passar på att skriva ett inlägg =) , dagen gick bra för min del, men jag vet att det inte är så kul att läsa om vad jag gjorde på skolan, därför skippar vi det. Nu vet ni ju iallfall att jag var där.


Imorgon blir det Basketmatch med Julia my dear. Det blir nog mys!

Bloggar mer imorgon eller ikväll, peace!

ANNONS
Av Anna Eliasson - 17 februari 2009 20:09

orkar inte skriva något , så jag lägger ut lite bilder istället. Det är nog roligare att se lite bilder tror jag, än att sitta och dö-läsa i mina döda blogginlägg!


så bättre sent än aldrig. Bilderna får tala för sig själv

Här har ni min helg sammanfattad och klar,  enjoy .ANNONS
Av Anna Eliasson - 12 februari 2009 23:24


- Inviduella valet!  jag är verkligen supernöjd. Trodde aldrig jag skulle hitta något intressant ! så fel man kan ha..
- Bekväma kläder! När jag känner mig bekväm i mina kläder känner jag mig bekväm med hela mig själv, det märkt så väl när folk inte trivs i vad dom har på sig, så ta på er något skönt som sitter bra! Det är inne i mina ögon!
- folk som är nöjd med sig själv!  Idag har jag haft världens lyckorus genom hela kroppen! jag har känt mig så nöjd med mig själv. Nästan sådär nöjd som blondinbella och kissie är över sig själva. Men det var faktiskt härligt! mycket härligare än att gå och kolla sig i spegeln och känna : åååh fan vad ful jag är, jag vill bara gå och döööö! så tänkte jag att jag faktiskt va fin och dög som jag var. Tex när jag och Amanda gick på stan kännde jag mig så himla självsäker, och jag sket lixom i om någon tyckte att jag var ful osv. För jag kände mig verkligen inte ful Och när man känner sig nöjd med sig själv spelar det ju ingen roll vad dom andra tycker, eller hur?! Det va nästan som att jag gick och småfnissade lite inombords, för jag kände mig så himla stolt, mer sånt!!


- svart nagellack, ska jag införskaffa mig snarast. DÖ LÄCKERT!


- sist men inte minst får våren komma. HUR UNDERBAR TID HAR VI INTE FRAMFÖR OSS? iiiiiih.Av Anna Eliasson - 12 februari 2009 19:45

ja men då var det dags då!

inviduella val, kom jag på igår kväll när jag låg i sängen. Det är på kvällarna jag kommer på allt ! såklart hade jag glömt bort det. Så nu har jag suttit i nästan en timma och läst igenom häftet om de olika kurserna. Det finns faktiskt en del intressanta grejer. Vilket jag inte kunde tro innan jag började bläddra i häftet. Jag hade bara hört hur alla i min klass ba

- aa jag ska ta litterär gestaltning som 100p kurs och internationella relationer som 50p kurs.

Och jag orkade inte ens tänka på vart det betydde, för mig snurrade bara allt i huvudet. Men nu tror jag iallfall att jag har hittat något som faktiskt kan bli riktigt bra =) nämligen :


1 val : 100p psykosocialt arbete '' du får arbeta med dina egna värderingar och attityder för att kunna utveckla ett proffisionellt förhållningssätt gentemot människor som är socialt utsatta. Kursen ger kunskap om barn och ungdommar i riskzonen för att du ska kunna uppmärksamma singlaer och riskbeteenden samt lagstiftning, organiserade stödinsatser samt samhällets ansav inom området''

 50p: Rättkunskap '' Kursen ska ge kunskaper om rättväsendets uppbyggnad och funktion. Den ska också ge kunskaper om de delar av rättsordningen som är av väsentlig betydelse för individ och företag. Genom formulering och lösning av olika juridiska problem ska kännedom ges av principer och syften bakom olika rättsregler. Kursen ska också ge information om internationell rätt och individens rättsäkerhet i ett internationellt perspektiv. ''

estetiskt val 1: bild och form 2 val : 100p Lagbollspel A-tjejer ''Kursen innehållergenomgångar och träning i de största nationella och internationella bollspelen. För att fördjupa elevens insikt i teknik, taktik och spelsystem görs studiebesök på matcher och träningar. Kursen tar upp kostens betydelse och hur kroppen fungerar vid effektiv träning. Träning, spel och analyser ger utveckling i och djupare förståelse om lagbollspel. ''

50p Må bra ''Kursen ska ge kunskap kring egen hälsa genom fysiska, välmående och personlighetsutvecklande aktiviteter. Förhoppningsvis är att dessa kunskaper och upplevelser ska öka till ökat välmående. Fysiska aktiviteter: självvalda motionsaktiviteter, naturupplevelser, trendaktiviteter på gym-företag, storsjöbadet och idrotts-och motionsföreningar samt alternativ rörelseträning tex Qi Gong och Yoga välmåendeaktiviteter: massage, relaxing, stresshantering, meditation, kost och vila.

Personlighetsutveckling : hälsoprofil, självförtroendeutveckling, självkänndedom, livsstil och relationer.

estetiskt val 2 : drama


nååå? låter det bra eller?!   hinner nog ändra mig tills imorgon, men det känns rätt bra iallfall. Ikväll tänkte jag skriva hetast just nu listan, den lär dock bli ganska kort. Ha det bra så länge!


Av Anna Eliasson - 12 februari 2009 10:34

amen tjena!

jag är frisk :D så nu sittrer jag på skolan och har blocktid. Snart ska vi väl ha klassråd. Nu ska jag skriva något om ida. Som om jag inte har skrivit nog mycket om henne.. Och jag sitter och hoppas på att jag vinner kissies tävling. Det skulle ju inte sitta helt fel!


Idag då, vad händer då? jooooooo det kan jag själv inte svara på!

efter skolan vet jag faktiskt inte. Borde kanske gå på studiegården, men orkar jag det? näääääää. så jag får se, jag och Ida skulle ju egentligen träna men hon verkar vara för lat =) närå haha. Jaja nu ska jag gå till lyan tror jag. ikväll kanske jag ska göra hetast just nu lista, vad tkr ni? 


                                        pöss så länge !

Av Anna Eliasson - 11 februari 2009 21:14

Kissie har blivit galeeeeeeeeeeeeeeeen!

and i love it. hihi    

 http://kissies.se/

                       nu ska jag kolla klart på twilight, puss så länge

Av Anna Eliasson - 11 februari 2009 14:58

hej sjuklingar där ! och alla andra. Nu ligger jag fortfarande i sängen och lyssnar på frizoooooooooooooon HAHA! äkta musik jao. För några dagar sen hörde jag en tjej som rappade, för första gången i mitt liv, och förhoppningsvis sista. Alltså jag har inga fördommar eller något, det finns säkert tjejer som kan rappa. Men det är verkligen inte min musiksmak, inte ens när killar rappar.. Speciellt inte nu för tiden, alla rappar ju! verkligen alla. Så jag börjar bli ganska less på den svenska raaaaaaaappen. Speciellt när det är pojkar tolv som testar på livets farligheter, osså börjar dom rappa och tror att dom är nya eminem.. FINE för mig, det kan dom väl få göra. Men dom behöver väl inte gå runt och tro att dom är något !?Det var som förrförra helgen när jag och britta skulle på fest, då stötte vi på några som var i 12 år åldern ( min lillebrors kompisar och han är 96-a) Dom började iallfall skrika åt oss ba :


- ÖL ÖL ÖL ÖL ÖL !!!!

men vi svarade inte, kände att vi inte ens orkade bry oss. Men dom fortsatte

- ÖL ÖL ÖL , ska ni på fest eller? får man hänga på eller? vi är ju fan diddes kompisar!!!!


typ såååå, alltså vafan?! vilka tror dom att dom är egentligen. Nu bytte jag samtalsämne från svensk rapp till småpojkar. Men man kan ju faktiskt dra parareller. Men seriöst, höll ni på sådär när ni gick i 6-an eller? det gjorde inte jag iallfall. Jag va ju typ rädd för dom som gick i 9-an till och med!  En sak till var att dom stod och rökte?! hahah åh jag sitter och småskrattar lite med mig själv nu när jag skriver dethär. För det känns så himla patetiskt.


Nu har jag ätit frukost vilket bestod av kladdkaka och pommesfrites ! Mumma, hehe! Man får vara onyttig när man är sjuk.. Sen ligger jag och kollar på step up the streets, men jag pausade lite för att skriva ett inlägg. har sett filmen föreut och den är bra, dock inte lika bra som ettan. Men ni kan ju kika på trailern här nere. Halv 5 ska Ida följa med mig på affären, så jag får köpa nå gott och sen ska jag väl hem och kolla på mer film. Men imorgon ska jag nog på skolan, ganska lugn dag imorgon. Tror jag!


                                      be strong så länge!

Av Anna Eliasson - 10 februari 2009 18:06

nu är klockan 18.16 och jag ligger fortfarande i min sidenpyamas i sängen och tycker synd om mig själv.. suck!  Jag har blivit sjuk (kanske ni kunde lista ut) och det suger verkligen! ont i halsen har jag, och för att inte tala om såret jag har fått i näsan ajajaj.

jag har fördröjt dagen med mat och en massa film! jag har sett:


-away from her - HUR FIN FILM SOM HELST, ETT MÅSTE!

- p.s I love you - också den hur fin som helst!

- a walk to remember - behöver jag ens nämna att det är min älsklingsfilm eller?!

- seven pounds - såg den här om dagen men va tvungen att ta en favorit i repris..

- a lot like love - en gammal goding som jag hittade nu


som ni ser har jag haft fullt upp, och det underbara är att det bara är en drös med kärleksfilmer allehopa, sååååå underbart! är alldeless varm i kroppen nu. Jag är nog kär i kärleken, trotts att jag inte har funnit min egna ännu. Men det kommer nog, får jag hoppas! alla killar är ju bara stördaaaaaa i hövvet. eller så har dom bra killarna inte visats sig ännu :o vad vet jag ;)  hehe, jjaaaja

Nu sitter jag här och bloggar lite, väntar på middag osv. Och lyssnar på en låt som är ganska gammal men den är ju såååå mysig. Ni hittar den nedanför inlägget :) Imorgon blir jag nog hemma skulle jag tro.. Om jag inte får några superkrafter och pallrar mig iväg.. tror dock inte att det kommer att hända. Just ja torsdag den 19/2 ska jag till frisören och göra blonda slingor igen. länktaaaaar!


        njut av låten så länge, kanske uppdaterar senare!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ annasflipp med Blogkeen
Följ annasflipp med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se